top of page

Meet The Team

αφροδιτη_μιχαηλιδη.jpg

Αφροδίτη Μιχαηλίδη

Σχέδιο Μόδας | Τεχνολογία

Το βιογραφικό της Αφροδίτης είναι ευρύ και πολυδιάστατο. Συμπεριλαμβάνει σπουδές σε Ελλάδα και Μ.Βρετανία, κατασκευή κουστουμιού για τη λυρική σκηνή, επαγγελματική ενασχόληση σε αναγνωρισμένους ελληνικούς οίκους μόδας όπως και μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση. Καλλιτεχνική φύση, έκανε στροφή στη μόδα μετά από χρόνια ενασχόληση με τη μουσική.

Είναι διπλωματούχος βιολοντσέλου, 

expert στα προγράμματα ηλεκτρονικής σχεδίασης και proud fashion nerd. H Αφροδίτη διατηρεί παγκόσμιο πελατολόγιο δουλεύοντας από την Ελλάδα, ενώ παράλληλα διδάσκει σχέδιο και τεχνολογία στο διετές επαγγελματικό μας πρόγραμμα.

Tip: Παρέδωσε τις εργασίες σου με σωστές προδιαγραφές και on deadline και έχεις σίγουρα εξασφαλίσει μία θέση στην καρδιά της!

ντενης_βαλουεβ.jpg

Ντένης Βαλούεβ

Πατρόν | Ραπτική

Με πολυετή επαγγελματική εμπειρία σαν πατρονίστ σε πολλά αναγνωρισμένα ελληνικά brands όπως το .LAK αλλά και μακρά ακαδημαϊκή εμπειρία, έχοντας διδάξει για 4 συνεχείς χρονιές στο Theia Lab και 3 ακόμα χρόνια στο Romina Karamanea Fashion School,  ο Ντένης είναι εγγύηση!

Με τη συνεργάτιδά του Αδαμαντία Κανακάκη σχεδιάζουν εκκεντρικές Pret-A-Porter συλλογές με ρετρό-φουτουριστική αισθητική για το νέο τους brand με την ονομασία OBSCOURA.

Tip: Πειραματίσου με τις δημιουργικές τεχνικές που σου μαθαίνει και μη διστάζεις να του κάνεις ερωτήσεις!

%CE%BB%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%

Λάζαρος Τζοβάρας

Fashion Styling

Η ιστορία τέχνης και γενικότερα ο πολιτισμός είναι το φετίχ του.
Με την εργατικότητα και αφοσίωσή  του στο αντικείμενο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κατακτήσει περίοπτη θέση στον απαιτητικό στίβο της βιομηχανίας της μόδας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη κορυφαίων φωτογράφων και σχεδιαστών.

Τα τελευταία χρόνια εκτελεί χρέη Fashion director για το εναλλακτικό περιοδικό OZON, ενώ επιμελείται το styling μερικών από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες της εγχώριας μόδας.
Tip: Μην επαναπαύεσαι, stay in tune με τα νέα της μόδας και της τέχνης και εντυπωσίασέ τον με την ευρηματικότητά σου.

Screenshot 2023-01-07 at 19.54.39.png

Ρομίνα Καραμανέα

Ιδρύτρια Σχολής & Υπεύθυνη Προγραμμάτων

Με πλούσιο βιογραφικό, βραβεία και συνεργασίες με γνωστά brands, celebrities και περιοδικά, catwalks και presentations της δουλειάς της στο Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Μιλάνο, Νέα Υορκη, Κίνα και Ρωσία όπως και μεταπτυχιακές σπουδές στο Central Saint Martins, η ιδρύτρια της σχολής Ρομίνα Καραμανέα και σχεδιάστρια του brand rominakaramanea.com έχει αναγνωριστεί ως μία από τους 100 πιο καινοτόμους σχεδιαστές της γενιάς της παγκοσμίως.​ Με πτυχίο διδασκαλίας απο το City & Guilds έχει διδάξει σε αναγνωρισμένες σχολές μόδας και αρχιτεκτονικής στο Λονδίνο. Μετά από την 20ετή επαγγελματική της πορεία στο Λονδίνο επέστρεψε στην Ελλάδα το 2015 και ίδρυσε τη σχολή.​

Η Ρομίνα Καραμανέα και η ομάδα της που απαρτίζεται από ενεργούς επαγγελματίες του χώρου διδάσκουν την τέχνη του fashion design, του πατρόν, της ραπτικής και του styling σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα.

φώτης.jpg

Φώτης Κοντογιάννης

Εμπορική Διεύθυνση Σχολής & Career Officer

Σπούδασε Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων στη Μ.Βρετανία, προοριζόμενος να διευθύνει την οικογενειακή βιοτεχνία ένδυσης. Ορμώμενος από την έλξη του για την παγκόσμια μόδα, κρυφά αυτομόλησε στο Παρίσι, όπου εργάστηκε σε showroom για τις εβδομάδες μόδας. Δούλεψε στην Αυστραλία ως project manager σε ακαδημαϊκό περιβάλλον. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ζει το όνειρο, εντασσόμενος στη σχολή Romina Karamanea Fashion School και το Romina Karamanea brand, θέτοντας τις γνωριμίες, τα βιώματα και τη θετική του ενέργεια στις υπηρεσίες των μαθητών της σχολής.

bottom of page